Doe mee!

IMG_3094De Gooise Verhalenwedstrijd staat open voor alle leerlingen van groep 7 en 8 op een basisschool in het Gooi. Zij worden via verschillende kanalen uitgenodigd.

Op 20 maart waren er workshops met de professionele en succesvolle schrijvers van kinderboeken Annemarie Bon en Manon Sikkel. Zij lieten zich na afloop enthousiast uit over de jonge schrijvers. “Wat een talent” verzuchtten zij.

Het was gezellig en een beetje spannend in het Nederlands Vesting Museum in Naarden. En de middag werd met een kanonschot afgesloten!

workshop 1workshop 2workshop 3

De Gooise Verhalenwedstrijd 2019 is op woensdag 3 april.

De prijsuitreiking is op 7 juli en wordt heel feestelijk. De winnende verhalen zijn dan opgenomen in een boekje dat dan gepresenteerd wordt. Burgemeester Han ter Heegde van de gemeente Gooise Meren zal de prijzen uitreiken.

De winnaar van de 1e prijs krijgt behalve een eigen prijs ook een groepsprijs voor haar of zijn groep!

Alle activiteiten zijn in het Nederlands Vesting Museum in Naarden.

Om mee te kunnen doen moet je vertrouwd zijn met het tekstprogramma Word. Je neemt een eigen laptop mee waar Word op is geïnstalleerd. Als je meedoet ga je ermee akkoord dat je verhaal onder jouw naam wordt gepubliceerd.

Wie meedoet of aanwezig is gaat akkoord met het gebruik van fotomateriaal van de bijeenkomsten, tenzij eerder nadrukkelijk aangegeven.

Om je op te geven, ga naar de pagina AANMELDEN.